Mitt namn är Josefine Björklund, jag är tjugotre år gammal och bosatt i Norrköping. Jag brukar oftast beskriva mig själv som social, kreativ och med en humoristisk charm. Förutom dessa egenskaper är jag väldigt tillförlitlig, förstående och driven. Hur andra beskriver mig kan ni hitta under REFERENSER i menyn.

Min bildstil är ljus, skarp och har ett stort fokus på att fånga ögonblick, uttryck och känslor. Jag försöker fånga det naturliga i människor och situationer. En bild säger inte bara mer än tusen ord, den fångar även det viktigaste som finns. Minnen.

Mitt företag registrerades 4 maj 2012, men jag har fotograferat seriöst sedan 2007. Från början så har det varit ett motiv som fastnat oftare än andra, nämligen människor. Därför inriktar jag mig i dagsläget på porträtt, bröllop och konsert. Tre byggstenar i min professionella identitet, med just det motivet gemensamt.

Under åren så har jag fått chansen att fotografera en mängd vackra bröllop, flera företagsbilder, några stora musikfestivaler och väldigt mycket porträtt av olika slag. Jag är dock alltid öppen för nya utmaningar och tar mig gärna an olika slags uppdrag.

Här kan ni hitta information och villkor som är bra att veta om ni funderar på att boka mig som fotograf. Läs gärna detta innan ni kontaktar mig, då det säkert svarar på flera av de frågor ni kan tänkas ha. Vill ni som söker en bröllopsfotograf ha en kopia av bröllopsavtalet mailat till er innan vi träffas så går det definitivt att ordna, det är bara att höra av sig.

Jag har just nu ett erbjudande till studenter och balpar, där ni kan välja att bli fotograferade enskilt eller dela fotograferingen med en grupp vänner/klassen.

Vill ni anlita mig som fotograf så skicka iväg ett mail eller ett meddelande via min facebook-sida. Det går även bra att ringa eller sms:a, men då jag ofta är upptagen på dagarna så är det lättast att nå mig på mail.

E-mail: fotograf@josefinebjorklund.se
Tel: +46 (0)708 50 27 32 (mån-fre 10.00-17.00)

Ni kan hitta mig på sociala medier så som Facebook och Instagram.