När ni bokar så skriver ni vad för slags fotografering ni är ute efter och när ni vill bli fotograferade. Om ni inte har ett bestämt datum, så ge förslag på tider eller dagar som skulle passa er, så bestämmer vi tid tillsammans.

För bröllopsfotograferingar rekommenderar jag att vara ute i god tid, helst ett halvår innan er bröllopsdag, för att vara säker på att jag inte redan är bokad.
Jag fotograferar oftast utomhus i naturligt ljus, och kan anpassa mig efter många olika miljöer. En bra tid för fotografering, om man vill ha vackert motljus, är tidig morgon eller 1-2 timmar innan solen går ned. Jag är dock väldigt anpassningsbar, och kan rekommendera en bra tid oavsett vilka slags bilder ni är ute efter. Jag erbjuder även fotograferingar både i studio och på plats i ert hem, antingen med studioblixtar eller naturligt ljus.
Vid fotograferingar utomhus är jag beroende av naturligt ljus. Därför kan vi behöva avboka fotograferingen med kort varsel om vädret är dåligt eller inte passar tanken till vår inplanerade fotografering.

Självklart bokar vi in ett nytt datum så snart som möjligt.
Upplevelser är ju fantastiskt att båda ge bort och att få. Jag erbjuder presentkort, där ni kan välja ett valfritt belopp eller något av mina färdiga prispaket.

Presentkortet går att boka först efter det att fakturan har betalats och är giltigt i ett år efter beställningsdatum.
Ungefär 5 dagar efter fotograferingstillfället får ni en länk till ett online-galleri på mail. I det galleriet kan ni favoritmarkera de bilder ni vill köpa. Bilderna levereras 2-3 veckor efter det att ni valt bilder. Leveranstid kan variera beroende på antalet valda bilder och kan förlängas under bröllopssäsong (maj-aug).

Vid köp av digitala bilder ingår lätt redigerade exemplar i färg och svartvitt. Bilderna levereras sedan på CD-skiva eller USB-minne. Vid mindre antal bilder (10-15 stycken) finns även möjligheten att ladda ner dem som en zip-fil från hemsidan.
De digitala bilder ni köper av mig får användas för privat bruk, om vi inte har en annan skriftlig överrenskommelse. Bilderna får aldrig ändras eller redigeras på något sätt utan min tillåtelse. De får heller inte skickas vidare till tredje part.

Det är tillåtet att lägga upp bilder på sociala medier, men mitt namn eller länkar till mina konton ska anges tydligt överallt där bilden publiceras.

Instagram: @fotografjosefinebjorklundFacebook: Fotograf Josefine Björklund
Alla mina paket är till som riktlinjer vid bokning och är självklart anpassningsbara. Priser som anges på hemsidan är inklusive moms och ni faktureras i samband med att era färdiga bilder levereras. Betalning sker sedan till mitt bankgiro där ni anger fakturanumret som referens.

För fotograferingar utanför Norrköping tillkommer en reseersättning på 40 kr/mil, alternativt kostnaden för resan tur och retur med tåg eller buss. Vid heldagsbröllop i annan stad tillkommer kostnad för hotellövernattning.
Jag erbjuder boudoirfotografering, även kallad morgongåva, som fokuserar på att ta bilder som är romantiska, sensuella, flirtiga eller rent av sexiga. Du blir fotograferad i dina finaste underkläder, skor och smycken. Fotograferingen sker antingen i ett hotellrum, min studio eller ert hem. För att kunna utnyttja det bästa ljuset sker fotograferingen bara dagtid och tar ungefär två timmar.

Bilderna är en uppskattad gåva till din blivande partner på bröllopsdagen, i alla hjärtans dag-present eller bara som en lyxig investering för dig själv.
Bröllopskonsultation sker i god tid innan ert bröllop, ofta i samband med bokning. Vi träffas över en fika för att lära känna varandra lite bättre. Ett möte kan självklart bokas utan krav på att välja mig som fotograf.

Under mötet diskuterar vi planeringen av er dag och vilka slags bilder ni vill ha, därför är det väldigt tacksamt om ni redan innan tänkt på vad ni gillar för bilder och kanske även tagit med er lite inspiration.

Vi skriver även avtal, för att båda parter ska vara överens om vad som gäller när det kommer till fotografering, användningsrätt och betalning.
I två av mina bröllopspaket erbjuder jag en provfotografering, som med fördel genomförs ungefär två veckor innan ert bröllop på samma plats som ni vill ta era bröllopsporträtt. Detta för att vi ska kunna hitta de bästa platserna med det finaste ljuset inför bröllopsdagen.

Fotograferingen pågår mellan 1 - 2 timmar och bidrar till att vi kan känna oss förberedda och säkra på att kunna ta fantastiska porträttbilder på er bröllopsdag.

Från provfotograferingen ingår ett visst antal bilder och alla bilder som ni beställer utöver det hamnar sedan på samma faktura som bröllopsfotograferingen.

Jag förbehåller mig rätten att när som helst ändra i prislistan. Du som redan har bokat behåller såklart det priset som angavs vid bokningstillfället.