JENNIE FLORENTZ

"Josefine fick mig att känna mig avslappnad framför kameran och hon förstod precis vilken typ av bilder jag var ute efter. Alla bilder blev fantastiska - jag ville inte välja bort någon! Tack Josefine, för att du fick mig att känna mig så vacker i min gravidkropp!"
HANNA WETTERGREN

"Josefine är alltid öppen för nya idéer och egna förslag. Tack vare hennes avslappnade personlighet känner man sig alltid trygg framför kameran. Bilderna är genomarbetade och alltid av hög kvalitet, samt en noggrann men naturlig redigering. Jag rekommenderar Josefine som är en otroligt duktig, kreativ och trevlig fotograf."
ELLINOR FRISENDAHL

"Josefine är en jätteduktig fotograf som jag varmt kan rekommendera! Hon fick mig att känna mig väldigt avslappnad och trygg under fotograferingen och bilderna blev fantastiskt fina! Kan varmt rekommendera en gravidfotografering med henne då hon verkligen fick kärleken jag känner till bebisen i magen att lysa igenom på varenda bild! Imponerad över hur snabbt jag fick se och välja bilderna efter fotograferingen!"
MALIN BJÖRK M. FAMILJ

"Stort tack för de perfekta och fantastiska bilderna på vår pojke. Vi är supernöjda med dig som fotograf, engagerad, vet vad du gör, skicklig och dessutom en härlig person vilket gjorde det lätt att slappna av och ha kul. Som sagt, fantastiska bilder och kommer mer än gärna tillbaka."
JIMMY ÅKESSON

"Varje gång jag blivit fotograferad av Josefine så har jag haft väldigt roligt, någonting som definitivt underlättar. Det bidrar till en avslappnad fotografering. Det är också lätt att diskutera idéer och förslag med henne och komma fram till det som känns bäst för mig. Att hon dessutom är både kreativ, påhittig, omtänksam och duktig är ingen nackdel."
CAROLINE KRONQVIST

"Det blev jättefina bilder! Jag är otroligt nöjd med både fotografering och redigering, precis som jag ville ha. Kan verkligen rekommenderas!"
JESSICA & CHRISTOFFER

"Vi skulle varmt rekommendera Josefine som bröllopsfotograf. Bilderna blev bättre än vi vågat hoppas på med tanke på det LÅGA priset jämfört med andra bröllopsfotografer. Josefine är trevlig, strukturerad och får ett extra plus i kanten för den snabba leveransen av bilderna! Om du sitter och tvekar vilken fotograf du ska boka tycker jag du ska skynda dig att boka Josefine... Snart kommer alla inse hur bra hon är och då kommer det inte finnas många lediga tider."
HÅKAN & TITUS

"Tack för härliga bilder, där ser man vad man kan göra med lite fantasi och en stor dos talang!! En av bilderna ska användas till en tavla i 40x50 cm som Titus ska få i studentpresent i nästa vecka, det kommer att bli succe. Du är bäst!"
JOHANNA BJÖRKLUND

"Jag tycker Josefine är en jättebra fotograf. Hon har fotograferat mig många gånger och jag blir nöjd varje gång, även om jag haft en dålig dag och kanske inte känner mig jättesnygg. Hon är trevlig och jag har väldigt roligt när jag blir fotograferad av henne. Dessutom håller bilderna väldigt hög kvalité. Jag rekommenderar verkligen att ni väljer Josefine som fotograf, för hon brinner verkligen för det hon gör."
CAJSA JÄDERLUND PETERSON

"Josefine är en jätteduktig fotograf. Jag var ganska nervös när jag kom till studion, då jag aldrig blivit fotograferad förut, men hon fick mig att känna mig bekväm väldigt fort. Bilderna blev jättefina & jag är väldigt nöjd med fotograferingen."